Terug naar overzicht

Opgeven is geen optie…

Opgeven is geen optie……..
Practice what you preach……..

Voor mij twee hele belangrijke zinnen. Zeker nu.
Het is nu bijna 1 jaar geleden dat ik mijn praktijk ben gestart.
En ik heb echt zo vaak gedacht “ik stop ermee”! Niet omdat ik het niet leuk vind, nee, maar omdat het nog niet loopt zoals ik het in mijn hoofd had.

“Opgeven is geen optie” is één van de regels die mijn oudste zoon en dochter op kickboksen leren. Hier maak ik graag gebruik van om ze bij hun doorzettingsvermogen te stimuleren. Drie keer raden welke spiegel ik van de kinderen terugkrijg? Precies, opgeven is geen optie en mijn dochter doet er een schepje erbovenop: “Mam, practice what you preach!”. Blij en trots voel ik me op dat soort momenten (stiekem ook in mijn achterhoofd denkende: “bijdehandjes”!
Samen met Bureau Feith heb ik vorig jaar mijn website gebouwd. Ook deze sympathieke en bekwame mensen stimuleerden mij om aan mijn blog te gaan beginnen.
Nou, hier ben ik dan nog steeds en mijn eerste blog is nu een Feit(h)!

Al met al, ik ben blij dat ik doorgezet heb. Het loopt nog niet storm, maar ik heb er nog steeds zin in. Ik ben ervan overtuigd dat alles op het juiste moment op je pad komt. Dankbaar ben ik voor mijn drie prachtige spiegels van kinderen en alle mensen om me heen die in mijn bekwaamheid, als kindercoach en als blogger, geloven.

Ik krijg er positieve energie van, ik word er blij van en dat geeft de burger moed. Ik ga nog even door met promoten, mooie quotes plaatsen op social media en ondertussen wacht ik met open armen op mijn volgende cliënt.

Bedankt voor het lezen en graag tot de volgende blog!
Facebook: Jijniksameninbalans (hoofdletter J)
Instagram: jijniksameninbalans