Out beyond ideas of “wrongdoing” and “rightdoing”, there is a field. I will meet you there! -Rumi-

Wie ben ik nu eigenlijk?

Eerste indrukken zijn het belangrijkst. Daarom wil ik mezelf even in het kort aan jou voorstellen, zodat jij een beeld kan krijgen van wie ik ben.

Ik ben Omira Schoop en geboren in 1970. Ik ben moeder van drie kanjers, in de leeftijden van puber tot volwassene. Mijn streven als Kinder-coach/Life-coach is om mensen te helpen zich weer gelukkig te voelen, te zijn en te blijven.

Het was mij al heel vroeg duidelijk dat ik met mensen wilde werken. Na cursussen en opleidingen te hebben gevolgd en met succes afgerond, heb ik mijn hbo diploma’s voor Kindercoach en Lifecoach behaald. Als ik heel eerlijk ben, heb ik het meest geleerd uit het leven. Door de dingen die ik heb meegemaakt, door liefde te durven geven, door liefde te ontvangen en kwijt te raken en door fouten te durven maken.

Ik werk vanuit passie, kennis en levenservaring. Samen met jou, richten wij ons op het bewust worden van hoe het nu is, de verantwoording nemen voor jouw eigen leven en geluk en het positief denken. Zo werken we, in jouw tempo, naar een leven waarin jij gelukkig bent en blijft.

row-seperator

Waarom ik, samen met jou, aan de slag wil?

Om samen met jou voor de winst te gaan, zet ik mijn jarenlange werkervaring in, in combinatie met mijn levenservaring. Dit gebeurt in een veilige sfeervolle omgeving. Mijn intentie is niet om jou veel te leren, maar om je te helpen bij het afleren. We gaan niks “fixen”, JIJ bent oké zoals je bent. Ik help jou écht naar jezelf te durven kijken en je weer zichtbaar durven zijn. Je móet niets. Jij bepaalt welke oplossingen het beste bij jou passen. Nadat jouw hulpvraag bekend is, gaan wij samen o.a. op zoek naar:

  • Wie ben ik echt?
  • Wat is het wat ik mis?
  • Hoe kan ik weer positief en liefdevol naar mezelf kijken?
  • Welke balans kan ik herstellen?

Kortom “jijnik” gaan samen op zoek naar jouw kwaliteiten en oplossingen die jou helpen tot groei. Spreekt jou dit aan, mail me dan voor een intakegesprek.