Tarieven

Zoals eerder aangegeven, is het intakegesprek gratis. Dit gesprek duurt ongeveer één uur tot anderhalf uur. Mocht je beslissen tot coaching over te gaan, kost een sessie €95,00 per uur. Bij afronding van de coaching sessies vindt er een eindgesprek plaats en de kosten hiervan bedragen €75,00.

Ook is het mogelijk om een pakket af te nemen. Deze bestaat uit:

  • Gratis Intake
  • 7 sessies á €95,00
  • Eindgesprek €75,00

Je betaalt dan €699,00 in plaats van €740,00. Tevens is het mogelijk om de pakketprijs in twee termijnen van €349,50 te betalen.

Skypeconsulten
Mocht je niet in staat zijn om naar mij toe te komen, in verband met werk en/of privéomstandigheden, of je hebt tussendoor advies en/of handvatten nodig, is het mogelijk om een afspraak in te plannen voor een Skype consult. De kosten hiervoor zijn €75,00 per uur.

Energetische Massage
Soms is het fijn om even niks te hoeven zeggen, maar volledig te kunnen ontspannen en nergens aan denken. Een energetische massage kan jou de ontspanning geven die je nodig hebt en tevens je energiepeil weer omhoog brengen. De kosten hiervoor bedragen €75,00 voor 45 minuten.

Kindermassage
Kinderen hebben tegenwoordig veel aan hun hoofd. Kunnen daarom heel druk zijn in het hoofd. Om even uit het hoofd te ontsnappen, in het nu te zijn en weer ruimte te creëren,  bied ik ook kindermassage aan. De kosten hiervan bedragen €75,00 per uur.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. In de meeste gevallen worden de kosten coaching niet vergoed door de ziektekostenverzekering. Het is toch aan te raden contact op te nemen met uw verzekeraar om mogelijkheden van eventuele vergoeding te bespreken. Wellicht kunt u een beroep doen op een PersoonsGebonden Budget (PGB). Kijk voor meer informatie op www.pgb.nl.

Lukt het niet, om op je afspraak te komen, zeg deze dan minimaal 24 uur van te voren af en als het mogelijk is, eerder. Afspraken die later worden afgezegd of niet nagekomen, worden volledig in rekening gebracht.